Toppen 4 C+D, Ljan

Toppen 4 ligger i et stille, rolig og attraktivt boligområde på Ljan, med nærhet til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, shopping og gode rekreasjonsmuligheter i marka. Området har kort vei til fotballbaner, idrettshall og treningssenter.

Om prosjektet

Fremstående kvaliteter ved boligene og området rundt:
- Nybygget hus med rolig og god beliggenhet - meget barnevennlig
- Moderne- og stilrene bygg
- Bygging av carport vil bli mulig etter at ferdigattest foreligger
- Store grunnflater og gode planløsninger.
- Moderne kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken
- Ildsted i stue
- Eike 1-stav parkett med v-fas på kjøkken, stue og soverom
- To baderom i hver av boligene, alle med gjennomført og tidsriktig uttrykk
- Tre soverom i hver bolig
- Balkong på 11,5 kvm på hver av boligene
- Listefritt i tak og vinduer
- Eksklusive hageparseller
- Etablert nabolag
- Flere skoler, barnehager og grøntområder i området - nærhet til marka
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Godt utvalg av matbutikker og kjøpesenter i umiddelbar nærhet
- Gode solforhold.
- Nybygg bygget etter TEK17.
- To stk parkeringsplasser pr bolig
- Bolig med lite vedlikehold og lettstelt uteområde

Kamilla Dagsland

Partner / Eiendomsmegler

Telefon: +47 908 22 326
E-post: k.dagsland@nordvikbolig.no

Se digital salgsoppgave

Beliggenhet

Eiendommen har en fin og barnevennlig beliggenhet i grønne naturskjønne omgivelser på Ljanskollen i bydel Nordstrand. Kollen er uten gjennomgangstrafikk med rolige og idylliske forhold.
Området er populært og familievennlig med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg har området nærhet til sjøen via turveien gjennom skogen fortsetter langs Ljanselva ned til populære Hvervenbukta, kåret til en av Oslofjordens fineste strender av Aftenposten. I nærheten finner man også stillere svalberg og mindre bukter. Mange tar turen innom den populære kafeen Anne På Landet for lokale, kortreiste fristelser og som også holder åpent på finværsdager vår og høst

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Ljan og Rimi Hauketo. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jacobs på Holtet, Nye Sæter og Lambertseter kjøpesenter som alle innehar et godt og variert servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Ljan Alpin driver slalåmbakken i nabolaget på dugnad. Den har snøkanoner, skål-heis og klubbhus som selger kaffe og vafler. Klubben arrangerer renn og har skikurs for barn. Nederst i bakken er det et treningsområde med gratis rullebånd for de aller minste. På vinterstid ser man ofte barn og voksne med ski på skuldrene spasere de 300 meterne fra Kollen bort til toppen av bakken.
I tillegg ligger både Hallagerjordet og Hallager idrettsplass med fotballbaner i nærområdet. Grønliåsen byr på både lysløype og fine turveier, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. Videre sørger aktivitetsområdet Skredderjordet for skøyter, hockey og et eget iskarnevall vinterstid, mens det er fotball og volleyball når sola varmer.

Offentlig kommunikasjon
Det er få steder i Oslo som bringer deg til byen på kun ti minutter. Fra Ljanskollen er toget den raskeste måten. Den bratte Kollstien bringer deg til Hauketo togstasjon på fem minutter med raske steg og den har fire avganger i halvtimen i rushtiden. Togstasjonen er kombinert busstasjon som i tillegg gir fem bussavganger i timen til sentrum (81A og 81B) og ytterligere kollektivforbindelser til blant annet Lambertseter, Holmlia, Helsfyr, Kolbotn og Gardermoen (flybussen). Bussen har også eget stopp nedenfor kollen. Det går nattbuss i helgene.

Skoler
Det går snarvei gjennom skogen til populære Ljan skole. Følgegruppene fra Kollen har bilfri turvei mesteparten av skoleveien. Ljan skole er en av Oslos mindre skoler hvor både store og små fort blir kjent med hverandre. For elever i ungdomstrinnene er det Nordstrand ungdomsskole som er nærmeste ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i bydel Nordstrand, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.