Skip to main content
Referanser

Et utvalg gjennomførte prosjekter;

Fasanveien 9, Rygge

Boligen inneholder følgende:
Entré, bad/vaskerom, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Beliggenhet
På sørsiden av Vansjø langs E6 finner du Karlshus, et godt etablert boligområde. Karlshus byr på kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen. Boligen befinner seg i et stille og rolig nærområde med kort vei til bademuligheter i Vansjø.

Høgda, Spydeberg

Her bygde vi 8 eneboliger i 2021/22. Området ble detaljeregulert og arbeidet gjennomført med bruk av lokale leverandører.

Jerndalsveien, Råde

To tidsriktige tomannsboliger og en moderne enebolig oppført i landlige og pene omgivelser ved Tomb i Råde. God bokvalitet.

Dyretråkket borettslag

Et tidligere møterom og vaskeri over en varmesentral ble ombygd til to mindre leiligheter i regi av borettslaget for salg.

Haugstadveien 19, Rakkestad

Prestegårdsskogen. En flott og barnevennlig tomannsbolig med flott utsikt. God løsning med storstue og åpent kjøkken. Innredning fra JKE. Vaskerom, 2 bad og 3 soverom. Utvendig bod med carport i en blindvei.

Jeløya, Moss Kommune

Arkitekttegnet og personlig tilpasset fritidsbolig med store åpne vindusfelt for utsynet over Oslofjorden. Stor bruksglede.

Fuglesangen 6, 10 og 19. Halden Kommune

Like utenfor Halden, I Tistedal bygget og solgte vi 3 moderne flotte eneboliger. Alle etter dagens standard med muligheter for personlig tilpassning.

Fjordstien 37, Åros i Asker Kommune

En arkitekttegnet 4manns bolig med fantastisk utsikt mot Oslofjorden.